Ваше місто
Київ
smc@metinvestholding.com
Написати листа
smc@metinvestholding.com
0 800 30 30 70
Подзвонити
0 800 30 30 70
Замовити дзвінок
Зареєструйтесь!

Політика конфіденційності

  1. Головна
  2. Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика набирає чинності та діє з 20.08.2019 року.
Останнє оновлення Політики конфіденційності 20.08.2019

На сайті https://metinvest-smc.com/ (далі іменованому «Сайт») ми можемо збирати Ваші персональні дані як відвідувача/користувача Сайту в порядку і для цілей, що описані нижче. Відвідувачами даного Сайту є наші клієнти, представники компаній-замовників, потенційні клієнти, партнери або інші інтернет-користувачі, які відвідують Сайт ("Відвідувач"). Користувачами даного Сайту є Відвідувачі Сайту, які зареєструвалися на Сайті шляхом створення свого облікового запису ("Користувачі").
Ми високо цінуємо конфіденційність Відвідувачів та Користувачів сайту і гарантуємо безпечне зберігання і використання даних Відвідувачів та Користувачів відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», а також Загального регламенту про захист даних ЄС («GDPR»).
Ця політика конфіденційності («Політика») містить опис типів інформації, яку ми збираємо та опрацьовуємо на цьому Сайті, в тому числі інформацію про ідентифікованих осіб («Персональні дані»), інформацію про цілі використання нами таких персональних даних, про осіб, з якими ми можемо ділитися даними, а також роз'яснює Ваші права і варіанти вибору щодо використання нами ваших персональних даних. У цій Політиці також описано, як ви можете зв'язатися з нами, щоб докладніше дізнатися про нашу Політику конфіденційності.

Будь ласка, ознайомтеся з цією Політикою перед використанням або відправленням будь-яких персональних даних на Сайті.

Відвідуючи та користуючись цим Сайтом, ви підтверджуєте, що ознайомилися з представленою інформацією і розумієте, як ми збираємо, обробляємо, використовуємо і розкриваємо ваші персональні дані у відповідності з цією Політикою.

Як описано в розділі 2, ми будемо використовувати дані, зібрані на цьому Сайті для таких цілей:

  • ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті для формування попереднього замовлення товару/продукції безпосередньо на Сайті у разі вашого наміру подальшого укладення договору/контракту на постачання з нами.
  • створення облікового запису Користувача для формування попереднього замовлення товару/продукції, якщо Користувач надав згоду для створення такого облікового запису;
  • надання доступу Користувачу до персоніфікованих ресурсів Сайту;
  • встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи повідомлення про стан попереднього замовлення Користувача, направлення повідомлень та запитів, які стосуються використання сайту, надання клієнтської та технічної підтримки при виникненні проблем, пов’язаних з використанням Сайту;
  • обслуговування та оновлення сайту;
  • надання Відвідувачу та Користувачу інформації про Компанію, її діяльність, події, новини, перелік товару/продукції, їх цін, спеціальних пропозицій, тощо;
  • зберігання даних про переваги та налаштування Відвідувачів та Користувачів Сайту;
  • вдосконалення наявних та розробка нових продуктів і (або) послуг;
  • збір статистики про Відвідувачів та Користувачів;
  • моніторинг стану сеансу (доступу) Відвідувача та Користувача.

1. Контролер персональних даних

ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» (або «ми», «нас», «наш») є контролером ваших персональних даних (відповідно до GDPR), які збираються і обробляються через цей Сайт.
ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ»
Україна, 01015, м. Київ, вулиця Лейпцизька, будинок 15А
0 800 30 30 70 https://metinvest-smc.com/

2. Які дані ми збираємо, для яких цілей і на якій правовій підставі

a) Адреса електронної пошти та інші дані, необхідні для вашої ідентифікації
Для реєстрації на Сайті при створенні облікового запису є форми, куди Ви можете ввести своє повне ім'я та прізвище, дату народження, номер телефону, місце перебування, назву, ідентифікаційний номер та місцезнаходження компанії, яку Ви представляєте, а також адресу електронної пошти. При заповненні форми ці дані будуть збережені й можуть використовуватися для надання потрібної Вам інформації або комунікації з Вами.
Ідентифікація зареєстрованого Користувача, в разі вашої згоди, може бути здійснена через соціальні мережі.
Ваша адреса електронної пошти та інші зазначені дані зберігаються в системі протягом 36 місяців після заповнення форми.

Правовою підставою для такої обробки Вашої адреси електронної пошти чи інших вказаних вами даних є ваша згода, надана через встановлення відмітки у відповідному полі форми. Ви можете в будь-який час відкликати свою згоду на зберігання і використання вашої адреси електронної пошти чи інших вказаних даних в описаних вище цілях, відправивши запит за такою адресою: smc@metinvestholding.com. Після цього вашу адресу електронної пошти чи інші вказані дані видалять, і ми більше не зможемо через неї/них зв'язатися з вами.

б) Автоматично зібрані дані
При кожному відвідуванні Сайту система автоматично збирає інформацію про пристрій, який Відвідувач та Користувач використовує для перегляду сторінок:

  • тип і версія браузера;
  • операційна система;
  • IP-адреса.

Збір і тимчасове зберігання цих даних здійснюються з метою коректного відображення вмісту Сайту на комп'ютері Відвідувача та/або Користувача. Дані будуть видалені, як тільки відпаде необхідність у їх використанні, - після закінчення сеансу (коли Відвідувач та/або Користувач покине Сайт) або після закінчення зазначеного нижче терміну зберігання (дивіться п. 3а).
Ми не зіставляємо дані, які автоматично збирає інформаційна система, та інші персональні дані фізичних осіб.
Правовою підставою для обробки інформації про ваш пристрій є наш законний інтерес у забезпеченні належної роботи Сайту.

в) Файли cookie
Файл cookie – це файл, який зберігається на жорсткому диску персонального комп'ютера Користувача та/або Відвідувача при відвідуванні ним сторінок Сайту. Такий файл містить набір символів, що дозволяють ідентифікувати пристрій або браузер Відвідувача та/або Користувача при повторному відвідуванні сайту.
Ми використовуємо файли cookie для таких цілей: щоб зробити Сайт зручнішим для Користувача; щоб персоналізувати вміст або налаштування Сайту; для складання звітів і поліпшення роботи Сайту, а також, щоб анонімно збирати статистичну інформацію включаючи кількість Відвідувачів та Користувачів Сайту, звідки Відвідувачі та/або Користувачі прийшли на Сайт, сторінки, які вони відвідали тощо . Ми можемо використовувати статистичну інформацію для покращення наявних і розробки нових продуктів і (або) послуг. Файли cookie також необхідні для коректної роботи деяких функцій Сайту, наприклад, для збереження сеансу при переході Користувача між сторінками.

Правовою підставою для такої обробки ваших персональних даних, зібраних за допомогою файлів cookie, є:

  •  необхідність задоволення законних інтересів ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» і третіх осіб, включаючи підтримку нашого Сайту і вдосконалення або розвиток нашого бізнесу; та/або
  •  ваша згода (надана через натискання кнопки [«Прийняти» ] на попереджувальному банері з інформацією про cookie на Сайті). Якщо ви не дозволите використання цих файлів cookie, ми не зможемо включити ваш візит в нашу статистику. Ви зможете в будь-який момент відкликати свою згоду і змінити свій вибір за допомогою налаштувань вашого браузера, як описано нижче.

Ми використовуємо такі категорії файлів cookie: 

Назва cookie

Опис

Період зберігання

_ga

Створює унікальний ідентифікатор у системі Google Analytics, що генерується випадковим чином і використовується для збору статистики про використання Сайту Відвідувачем та Користувачем

2 роки

_gid

Файл, який використовується для ідентифікації Відвідувача та Користувача Сайту в системі Google Analytics

24 години

_gat

Використовує Google Analytics для обмеження частоти запитів

1 хвилина

laravel_session (metinvest_session)

Стандартний файл cookie для сесії laravel

3-5 днів

geo_parent

Геолокація Відвідувача та Користувача найближчого підходящого регіону

5 років

geo

Поточна геолокація Відвідувача та Користувача

5 років

first_interaction_passed

Файл, який використовується для відстеження чи вперше відвідується Сайт

10 років

cart_hash

Файл, який використовується для обробки корзини

1 місяць

XSRF-TOKEN

Сесійний файл, який використовується для забезпечення безпеки Сайту та попередження атак підробки міжсайтових запитів

3-5 днів

G_ENABLED_IDPS

Файл використовується для авторизації за допомогою облікового запису Google

безкінечно

NID -  Google cookie  

Файл містить унікальний ID, який використовується Google, щоб пам'ятати зроблений вами вибір і іншу інформацію, наприклад, обрану вами мову (наприклад, англійська), скільки результатів пошуку ви хотіли б бачити на сторінці (наприклад, 10 або 20), а також чи хочете ви включити фільтр Google SafeSearch чи ні.

6 місяців

geo_ip

Використовується для надання контенту користувачеві в залежності від його місця розташування.

5 років

geo_ru

geo_ua

Мультиязичні переклади геолокацій

5 років

1P_JAR - Google cookie 

Файл використовуються для збору статистики на сайті, а також для відстеження ефективності реклами.

30 днів

datr

Cookie Facebook. Ідентифікує браузери в цілях безпеки і цілісності сайту, в тому числі для відновлення облікового запису і виявлення потенційно скомпрометованих акаунтів.

2 роки

wd Cookie Facebook. Дозволяє оптимізувати зображення на екрані користувача 7 днів
fr Основний рекламний файл cookie Файл Facebook, який використовується для показу, оцінки та підвищення актуальності реклами 90 днів

Оброблені файли cookie видаляють або знеособлюють після досягнення зазначених цілей обробки або за відсутності необхідності досягненні цих цілей у майбутньому, а також у разі закінчення терміну зберігання, зазначеного вище.
Ви можете обмежити використання файлів cookie в налаштуваннях вашого браузера.

Internet Explorer|Edge| Safari|  Chrome|   FirefoxOpera

Як заборонити використання ваших даних у Google Analytics, Ви дізнаєтеся з пункту 3a) нижче.
Зверніть увагу, що при зміні налаштувань браузера, функціонал Сайту може бути обмежено, а деякі матеріали можуть відображатися некоректно.

3. Одержувачі або категорії одержувачів персональних даних

Ми збираємо і зберігаємо дані, в тому числі в сервісах Google, як описано нижче.
a) Google Analytics
Цей Сайт використовує аналітичний інтернет-сервіс Google Analytics, Google LLC («Google»), 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics використовує файли cookie. Інформація про Ваше відвідування Сайту, створена за допомогою файлів cookie, відправляється на сервер Google у США і зберігається там.
За допомогою файлів cookie Google Analytics може: розрізняти унікальних Користувачів; обмежувати частоту запитів; запам'ятовувати кількість і час попередніх відвідувань; реєструвати джерело трафіку; визначати початок і кінець сеансу; запам'ятовувати значення оголошених Користувачем змінних для визначення рівня Відвідувача та/або Користувача. Інформація про Ваш пристрій (браузер і його версія, операційна система), за допомогою якого Ви переглядаєте сторінки Сайту, може відправлятися ​​в Google Analytics.
Ми використовуємо функцію анонімізації IP на цьому Сайті, що означає, що Вашу IP-адресу скоротять перед відправленням. IP-адреса, яку ваш браузер відправляє в Google Analytics, не об'єднується з іншими даними Google.
Ми використовуємо дані в системі Google Analytics для ведення статистики і зберігаємо їх не більше 50 місяців та переглядаємо щорічно.
Google буде використовувати отриману інформацію для статистичного аналізу та формування звітності, що допоможе оптимізувати Сайт і зробити його зручнішим для Відвідувачів.
Ви також можете заборонити Google збирати та обробляти дані, що генеруються за допомогою файлів cookie на основі відомостей про використання Сайту (включаючи вашу IP-адресу), завантаживши та встановивши плагін для браузера за цим  посиланням .

б) Google Maps
На цьому Сайті використовуються функції Google Maps. Google Maps – це сервіс, яким керує компанія Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Якщо Ви відвідуєте одну з наших сторінок, що містять карти Google Maps, Ви підключаєтеся до серверів Google. На додаток до Вашої IP-адреси сервери також можуть визначати, які зі сторінок Сайту Ви відвідуєте.
Якщо Ви увійшли до свого акаунту Google, Google може додати цю інформацію до вашого профілю.
Ми не контролюємо ці функції Google Maps, а також способи обробки Ваших персональних даних компанією Google за допомогою таких функцій. Ми не несемо відповідальності за таку обробку. Ви маєте ознайомитися з Політикою конфіденційності Google, щоб дізнатися про умови обробки Ваших персональних даних, оскільки ця Політика стосується лише нашого Сайту.

в) ТОВ «МЕТІНВЕСТ ДІДЖИТАЛ»
При виконанні технічних і організаційних заходів, спрямованих на забезпечення функціонування Сайту і захист інформації, що зберігається в його системі, ми залучаємо оператора – ТОВ «МЕТІНВЕСТ-ДІДЖИТАЛ». Співробітники ТОВ «МЕТІНВЕСТ ДІДЖИТАЛ» можуть за необхідності отримувати доступ до вищевказаних даних.
ТОВ «МЕТІНВЕСТ ДІДЖИТАЛ», розташоване за адресою: Україна, 87504, м. Маріуполь, проспект Нікопольський, будинок 54, обробляє дані виключно як оператор на підставі задокументованих інструкцій ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» і надає достатні гарантії щодо захисту конфіденційності даних і дотримання умов, зазначених у цій Політиці.
Участь ТОВ «МЕТІНВЕСТ ДІДЖИТАЛ» в обробці персональних даних регламентується договором з ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ».

4. Передача персональних даних третім країнам

Одержувачі, зазначені в розділі 3, можуть перебувати в США, включаючи країни за межами ЄЕЗ, що не визнані Європейською комісією як такі, що забезпечують належний рівень захисту. У будь-якому випадку ми будемо передавати персональні дані лише тим одержувачам, які забезпечують належний рівень захисту, або будемо діяти відповідно до законодавства про захист даних і вживати відповідних заходів безпеки.

Компанія Google отримала сертифікат відповідності політиці EU-US Privacy Shield Міністерства торгівлі США, що забезпечує достатній рівень захисту даних відповідно до рішення Європейської комісії C / 2016/4176 (стаття 46, 2, (е) GDPR). Актуальна інформація про сертифікацію компанії по EU-US Privacy Shield доступна на сторінці:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active#other-covered-entities.

5. Ваші права щодо обробки персональних даних

Відповідно до законодавства про захист персональних даних, Ви маєте права, про які Ви повинні знати.
a) Ваше право на доступ до своїх персональних даних (стаття 15 GDPR).
Ви маєте право знати про те, що ми обробляємо або зберігаємо ваші персональні дані. Ви можете скористатися цим правом, відправивши запит на отримання копії своїх персональних даних (далі іменований «Запит на доступ»).
Ви можете надіслати письмовий запит за вказаною в розділі 6 адресою, щоб з'ясувати, які дані і яким чином обробляються.
На додаток до отримання копії персональних даних, які ми обробляємо, ви маєте право знати:

  • для чого використовуються Ваші персональні дані;
  • кому передаються Ваші персональні дані;
  • термін зберігання персональних даних;
  • інформацію про Ваші права, як описано в цьому розділі;
  • Ваше право подати скаргу до наглядових органів;
  • джерело Ваших персональних даних, якщо вони надійшли не від Вас;
  • чи використовуються Ваші персональні дані для автоматичного прийняття рішень, включаючи профілювання;
  • чи передаються Ваші персональні дані державам або міжнародним організаціям за межами ЄС, і які гарантії поширюються на таку передачу.

Ми відповімо на ваш запит протягом місяця. За певних обставин ми можемо повідомити вас про необхідність продовжити термін відповіді на ваш запит, але не більше, ніж на два місяці.
Копії ваших персональних даних надаються безкоштовно.
Ми можемо стягувати розумну плату для компенсації адміністративних витрат, якщо ви потребуєте додаткових копій, або ваш запит «явно необґрунтований або надмірний».

б) Ваше право на виправлення (стаття 16 GDPR):
Ви можете попросити нас виправити інформацію, яку Ви вважаєте неточною. Ви також маєте право попросити нас доповнити інформацію, яка, на Вашу думку, є неповною.
Для цього ви маєте повідомити нас у письмовій формі за вказаною в розділі 6 адресою:

  • що Ви сумніваєтеся в точності Ваших даних і хочете, щоб їх виправили;
  • чітко вкажіть, які дані ви хочете виправити або доповнити;
  • поясніть, як ми маємо виправити або доповнити Ваші персональні дані;
  • підтвердити свою особистість.

Ми відповімо на ваш запит протягом місяця. За певних обставин ми можемо повідомити вас про необхідність продовжити термін відповіді на ваш запит, але не більше, ніж на два місяці.
Виправлення або оновлення ваших персональних даних здійснюється безкоштовно.
Ми можемо стягувати розумну плату для компенсації адміністративних витрат, якщо ваш запит «явно необґрунтований або надмірний».

в) Ваше право на видалення або «право бути забутим» (стаття 17 GDPR)
Ви маєте право попросити нас видалити ваші персональні дані  без невиправданої затримки, зокрема, якщо Ви:

  • хочете відкликати свою згоду на обробку персональних даних;
  • вважаєте, що ваші персональні дані обробляються незаконно;
  • заперечуєте проти обробки персональних даних з метою прямого маркетингу.

Щоб скористатися своїм правом на видалення Ваших даних, Ви маєте повідомити нас у письмовій формі за вказаною в розділі 6 адресою про своє бажання зробити це і, якщо можливо, пояснити, чому Ви вважаєте, що Ваші персональні дані обробляються незаконно.
Ми відповімо на Ваш запит протягом місяця. За певних обставин ми можемо повідомити Вас про необхідність продовжити термін відповіді на Ваш запит, але не більше, ніж на два місяці.
Видалення Ваших персональних даних здійснюється безкоштовно.
Ми можемо стягувати розумну плату для компенсації адміністративних витрат, якщо ваш запит «явно необґрунтований або надмірний».

г) Ваше право на обмеження обробки (стаття 18 GDPR):
Ви маєте право попросити нас обмежити обробку ваших персональних даних (ми будемо лише зберігати їх), зокрема, якщо Ви:

  • ставите під сумнів достовірність Ваших персональних даних – на період нашої перевірки достовірності ваших персональних даних;
  • вважаєте, що Ваші персональні дані обробляються незаконно, але не хочете їх видаляти;
  • вимагаєте Ваші персональні дані для встановлення або висування юридичних претензій, або захисту від них, незважаючи на те, що ми більше не потребуємо Ваших персональних даних для цілей обробки.

Щоб скористатися своїм правом на обмеження обробки, Ви маєте повідомити нас у письмовій формі за вказаною в розділі 6 адресою:

  • про те, що Ви хочете обмежити обробку ваших персональних даних;
  • чітко вкажіть, обробку яких даних Ви хочете обмежити.

Ми відповімо на Ваш запит протягом місяця. За певних обставин ми можемо повідомити Вас про необхідність продовжити термін відповіді на Ваш запит, але не більше, ніж на два місяці.
Обмеження використання Ваших персональних даних здійснюється безкоштовно.
Ми можемо стягувати розумну плату для компенсації адміністративних витрат, якщо Ваш запит «явно необґрунтований або надмірний».

ґ) Ваше право на мобільність даних (стаття 20 GDPR):
Ви можете скористатися своїм правом тільки щодо персональних даних, які стосуються Вас і які Ви нам надали. Ви маєте право запросити у нас такі дані в структурованому поширеному машиночитальному форматі та передати їх іншому оператору. Це право виникає лише в тому разі, якщо обробка даних ґрунтується на Вашій згоді або необхідна для виконання договору, стороною якого Ви є, і ця обробка здійснюється автоматизованими засобами.

Щоб реалізувати Ваше право на мобільність даних, Ви маєте повідомити нас у письмовій формі за вказаною в розділі 6 адресою про своє бажання отримати ваші дані, передавати дані та вказати контакти адресата.
Ми відповімо на ваш запит протягом місяця. За певних обставин ми можемо повідомити Вас про необхідність продовжити термін відповіді на Ваш запит, але не більше, ніж на два місяці.
Передача Ваших персональних даних здійснюється безкоштовно.
Ми можемо стягувати розумну плату для компенсації адміністративних витрат, якщо Ваш запит «явно необґрунтований або надмірний».

д) Ваше право заперечувати проти обробки (стаття 18 GDPR):
Ви маєте право будь-коли заперечити проти обробки Ваших персональних даних, що ґрунтується на наших законних інтересах (або інтересах третіх сторін). У цьому разі ми можемо припинити обробку Ваших даних, якщо не надамо переконливих законних підстав для обробки, які мають пріоритет над Вашими інтересами, правами і свободами, або для встановлення чи висування юридичних претензій, або захисту від них. Ви можете будь-коли заперечити проти обробки Ваших персональних даних для прямого маркетингу.

Для цього Ви маєте повідомити нас у письмовій формі за вказаною в розділі 6 адресою, що Ви заперечуєте проти обробки Ваших персональних даних, і вказати причину (якщо тільки Ви не заперечуєте проти обробки ваших персональних даних для прямого маркетингу).
Ми відповімо на Ваш запит протягом місяця. За певних обставин ми можемо повідомити Вам про необхідність продовжити термін відповіді на Ваш запит, але не більше, ніж на два місяці.
Припинення обробки Ваших персональних даних здійснюється безкоштовно.
Ми можемо стягувати розумну плату для компенсації адміністративних витрат, якщо Ваш запит «явно необґрунтований або надмірний».

е) Право відкликати свою згоду (стаття 7 (3) GDPR):
Якщо Ви повідомили про свою згоду на будь-які дії з обробки персональних даних, що описані в цій Політиці, Ви маєте право відкликати свою згоду будь-коли, зв'язавшись із нами за вказаною в розділі 6 адресою. Відкликання згоди не вплине на законність обробки даних до моменту такого відкликання.
Ми відповімо на Ваш запит протягом місяця. За певних обставин ми можемо повідомити Вас про необхідність продовжити термін відповіді на Ваш запит, але не більше, ніж на два місяці.
Відкликання згоди на обробку Ваших персональних даних здійснюється безкоштовно.
Ми можемо стягувати розумну плату для компенсації адміністративних витрат, якщо Ваш запит «явно необґрунтований або надмірний».

є) Право подати скаргу до наглядових органів (стаття 77 GDPR):
Ви можете подати скаргу до наглядового органу, зокрема, в країні, де Ви живете/працюєте, або де сталося ймовірне порушення, якщо Ви вважаєте, що обробка Ваших персональних даних порушує чинне законодавство.
Якщо Ви перебуваєте в одній із держав-членів ЄС, Ви можете подати скаргу до одного з наглядових органів, конттакти яких вказані за цим посиланням.

Якщо Ви перебуваєте в Україні, Ви можете подати скаргу Уповноваженому Верховної Ради з прав людини, контакти якого вказані за цим посиланням.

6. Контактні дані

Якщо Ви маєте будь-які запитання щодо цієї Політики або хочете скористатися своїми правами, перерахованими в розділі 5, Ви можете зв'язатися з нашим фахівцем із захисту персональних даних , відправивши повідомлення:

  • електронною поштою: smc@metinvestholding.com
  • поштою: Україна, 01015, м. Київ, вулиця Лейпцизька, будинок 15А
    В темі листа чи/та на конверті вкажіть «для адміністратора сайту».